Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas

Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas using 12 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas:

  1. Para el pastel de verduras
  2. 1 zapallo tipo anco
  3. 1 paquete espinaca o acelga
  4. 1 cebolla
  5. 3 huevos
  6. 300 gr queso cremoso
  7. C/N sal, pimienta y aceite
  8. Para las batatas caramelizadas
  9. 2 batatas
  10. 3 cebollas
  11. 4 cucharadas azúcar
  12. C/N sal, pimienta y aceite

Instructions to make to make Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas

  1. Para el pastel, cortar y cocinar el zapallo al horno (lleva tiempo pero es mejor al horno así no absorbe tanta agua). Lavar y hervir la espinaca o acelga.
  2. Por otro lado, picar la cebolla. En una cacerola poner una cucharada de aceite (o fritolin) y saltear la cebolla hasta que esté transparente.
  3. Separar la clara de 2 huevos y batirlas a punto nieve.
  4. En un bowl aparte, incorporar: la espinaca o acelga previamente hervida, bien escurrida y picada + cebolla salteada + 2 yemas + 2 claras punto nieve. Estas últimas ir incorporandolas de forma envolvente y sin batir. Agregar sal, pimienta y condimentar a gusto.
  5. Por otro lado, una vez cocido el zapallo, sacar la piel y pisar. Agregarle un huevo, sal y condimentos a gusto. También se le puede agregar una o dos cucharadas de queso crema.
  6. Sobre una bandeja para horno (de no menos de 10 cm de profundidad) esparcir la mezcla de espinaca. Encima colocar rodajas de queso cremoso. Finalmente, agregar la mezcla del zapallo y meter al horno durante 30-40 minutos.
  7. Para las batatas y cebollas: pelar y cortar las batatas. Ponerlas a hervir.
  8. Cortar las cebollas en aros finitos. En una cacerola agregar una cucharada de aceite, una cucharadita de manteca y esparcir las cebollas. Cocinar a fuego muy bajo. A los 10 min, agregarle 2 cucharadas de azúcar y revolver. Luego de dejarlas reposar algunos minutos, incorporar el azúcar restante y seguir cocinando. Siempre a fuego bajo y con paciencia.
  9. Una vez listas las batatas, escurrir y agregar a las cebollas. Se le puede agregar un poco más de azúcar, dependiendo el dulce al que se quiera alcanzar. Una pizca de sal de más va a realzar esa sensación agridulce!
  10. Disfruten!!!

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make straightforward changes to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to basic cooking skills for beginners you don't need to discover them yet only if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete guide to quick and simple lunch recipes but its excellent food for thought. Ideally this will get your creative juices moving so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Pastel de calabaza y espinaca + Batatas y cebollas caramelizadas. Thanks so much for reading. I am sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Mayonesa de aguacate🥑🥑 fácil y saludable

Almuerzo rápido: Camarones salteados con moneditas de plátano y aguacate 🥑

Jocón de pollo - Guatemala