Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate

Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate

Hey everyone, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes yummy. Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate is something which I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Ingredients and spices that need to be Get to make Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate:

  1. 5 patatas
  2. 5 huevos
  3. 2 latas atún
  4. 2 zanahorias
  5. 1 puñado guisantes
  6. 5 colas de gamba crudas
  7. 3 ajos
  8. 1 pimiento piquillo
  9. 1 puñado aceitunas verde
  10. 1 puñado aceitunas negras
  11. 2 pepinillos encurtidos
  12. 1 aguacate maduro
  13. 1 cucharada sopera jugo limón
  14. 150 ml aceite girasol
  15. 150 ml aceite oliva
  16. sal

Steps to make to make Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate

  1. Ponemos a cocer las patatas, zanahorias, guisantes y 4 huevos. Vamos retirando según su cocción necesaria para que no se nos pase nada. También puedes hacerlo uno por uno. Cuando esté todo cocido reservamos.
  2. Mientras se cuece todo lo del paso uno, preparamos la mahonesa de aguacate. Ponemos en el fondo de un vaso mezclador el huevo restante, el aceite girasol y 100 ml del aceite de oliva, sal y el jugo de limón. Introducimos hasta el fondo la batidora y sin subirla le damos marcha, poco a poco se irá formando la mahonesa. En este punto ponemos la sal y el aguacate maduro y volvemos a batir. Pimienta opcional.
  3. Troceamos en deditos las colas de gambas y picamos los ajos. Ponemos en una sartén los 50 ml de aceite y lo perfumados con el ajo, cuando va cogiendo el color dorado característico, ponemos los dados de gama y freímos 2 min. Escurrimos y reservamos.
  4. Aún templada la patata, pelamos y cortamos en dados. También troceamos los huevos y la zanahoria en unos cuadrados la mitad o cuarta parte que la patata, esto va a gusto de cada uno. Entonces ponemos todo troceado en una fuente, añadimos los guisantes, atún y las gambas al ajillo, salamos según vamos mezclando. Añadimos la mahonesa y seguimos mezclando. Reservamos un tercio de la mahonesa para cuando esté todo mezclado, cubrir y esparcir la superficie.
  5. Picamos, cortamos y rallamos las aceitunas, pimiento piquillo, pepinillos y una yema de huevo para decorar. Ponemos a la nevera para servir bien frío.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or even more components or is a little bit basically zesty, you can make basic changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you don't require to learn them but just if you understand some straightforward cooking methods.

This isn't a full overview to fast and simple lunch recipes however its excellent food for thought. With any luck this will certainly get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this exceptional food Steps to Prepare Quick Ensaladilla rusa con gambas al ajillo y mahonesa de aguacate. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Mayonesa de aguacate🥑🥑 fácil y saludable

Almuerzo rápido: Camarones salteados con moneditas de plátano y aguacate 🥑

Jocón de pollo - Guatemala