Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez)
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez) is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They are fine and they look fantastic. Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez) is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez) using 16 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
En los pueblos pequeños cuando llegaban nuevos habitantes, de alguna manera había que integrarlos. Era un médico joven recién llegado de Mendoza con su familia. Nos hicimos familias amigas. Kela , hermosa mujer, compartió esta receta, y la adoptamos... al llevar a la mesa más de uno se acuerda de ella... y de su familia... yo la recuerdo cada vez que la preparo....
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez):
- 500 gr carne molida
- 1 cebolla grande
- 1 diente ajo (es a gusto)
- a gusto Morrón rojo
- a gusto Puerros
- 1 tomate sin semillas
- Verdeo (perejil. Cebollita verdeo)
- a gusto Condimentos varios: sal pimienta comino pimentón canela orégano y azúcar
- a gusto Pasas de uvas
- 2 huevos duros
- Puré
- 1 1/2 kg batata
- a gusto Canela azúcar sal
- 1 huevo y 2 yemas
- c/n Leche y manteca
- 1 cuchara harina leudante
Instructions to make to make Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez)
- Pelar las batatas y hervirlas con sal. Luego hacerla puré. Agregar 50 gr manteca. Dejar enfriar.
- En una cacerola calentar un chorro de aceite (yo uso oliva). Sofreír el ajo yo lo aplasto, luego retiro lo hago puré y agrego más tarde al sofrito. Son manías de quien acepta el ajo con limitaciones. Perdón.
- Sofreír la cebolla puerro y morrón hasta transparentar.
- Agregó 1 tomate sin semilla. Este paso es un agregado para generar humedad. Puede suprimirse. No cambia mucho, y debemos cuidar la acidez después.
- Agrego la carne la cocinamos rápidamente, agregamos los condimentos la cebollita de verdeo. Es importante el comino y que tenga condimentos. Al terminar agrego el perejil picado. Las pasas de uvas. Es importante probar que sea un relleno con presencia.
- Vuelvo al puré, agregó el huevo y las yemas mezclo bien veo su consistencia, puede necesitar un chorro de aceite. Condimento con canela azúcar (1 cuchara). Pimienta y sal. Terminando una cuchara colmada de harina leudante.
- En una fuente para horno y mesa, enmantecado, colocó el puré abajo y bordes, relleno de carne, agrego huevos duros, y cubro con el resto del puré.
- Antes de ir al horno, unos pedacitos de manteca (puede ser aceite).. canela y azúcar. (a mi este detalle me encanta). Horno 180_160, 30’. O hasta verlo doradito.
- Lo disfrutamos almorzando al sol, estos días de invierno.
As your experience as well as confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little essentially zesty, you can make easy adjustments to achieve this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to learn them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.
This isn't a full overview to quick and simple lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this special food Recipe of Favorite Pastel de batata (CAMOTE en honor a una mendocina de mi niñez). Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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